XP Digital i Herlev støtter Børns Vilkår

XP Digital er en dansk virksomhed, der dagligt hjælper virksomheder med at effektivisere deres hverdag samt spare penge og resurser på bedre løsninger inden for print og dokumenthåndtering. Udover at hjælpe virksomhed og organisationer så støtter XP Digital også Børns Vilkår.

Børns Vilkår samarbejde med XP Digital

Børns Vilkår har brug for så meget støtte, som de kan få. På årlig basis modtager de op mod 100.000 opkald for børn, der oplevet mobning, vold, overgreb mm. Desværre har de kun resurser til at besvare en tredjedel af disse opkald.

Derfor XP Digital startet et samarbejde med Børns Vilkår. XP Digital sælger primært printløsninger til virksomheder. Som kunde hos XP Digital kan du vælge en Børns Vilkår aftale. Dette betyder, at du som kunde støtter med 1.000 kroner og det samme gør XP Digital.

Hver gang der bliver solgt en aftale som denne vil Børns Vilkår derfor modtage støtte på 2.000 kroner. Denne støtte skal primært bruges på at hjælpe endnu flere børn årligt.

XP Digital er også kendt som virksomheden, der står bag Hjerte112, der sælger og opstiller hjertestartere i hele landet.

Her kan du læse meget mere om XP Digital og Børns Vilkår.

Udover Børns Vilkår så støtter XP Digital også op i kampen mod kraft, da de tilbage i 2018 støttede knæk cancer.

XP Digital og XP Supplies

XP Digital ejer ikke kun hjerte112, men også indehaver af siden XP Supplies. XP Supplies er en portal, af XP Digital, der sælger kontorartikler til virksomheder i alle størrelser.

For at kunne købe på XP Supplies skal du have et login. Her kan du kan læse mere på XP Supplies og XP Digital.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *