Visuel A/S -Typehusfirmaet fra Næstved

Typehusfirmaet Visuel startede som en mindre virksomhed i Næstved og har vokset sig store og åbnet kontor i København.

Visuel startede ud som en beskeden familiejet virksomhed i Næstved og har i årenes løb vokset sig større og bredere ved at åbne kontorer i København.

Dette har givet Visuel mere rækkevidde og betyder at de i dag kan og har bygget blandt andet funkishuse, træhuse, planhuse og mange andre former for typehuse på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Med grunprincipperne på plads som er æstetik, funktionalitet og kvalitet til billige penge, har flere og flere set potentialet i Visuel og ladt dem designe og bygge deres drømmehus.

Hos Visuel er kunden i fokus, og dette er vigtigt selvom det er et typehus.

Et typehus er en grundplan som i sidste ende kan ændres og tilpasses kundens behov. For Visuel er det vigtigt at resultatet afspejler drømmehuset man længe har ventet på.

Med kunden i fokus har man også tilpasset sig med tiden og bragt flere visuelle værktøjer på banen som har gjort det lettere for kunden at give udtryk for sine behov. Værktøjer som at kunne tegne og fremvise i 3D har været en unik brugeroplevelse i sig selv, og Visuel vil ifølge dem selv blive ved med at følge og investere i værktøjer for kundens skyld.

Selvom Visuel startede som en lille familieejet virksomhed har de aldrig kigget tilbage. Tværtimod der er kun en vej og det er frem og konkurrere mod de helt store byggefirmaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *