Sommerhusudlejning i Odsherred tiltrækker turister

Når sommeren er god og varm, vil rigtig mange danskere foretrække at holde sommerferien et sted i Danmark fremfor i udlandet. Og med nogle gode og varme somre de sidste par år, er udlejningen af sommerhuse rundt omkring steget.

Tæt ved vandet

Som de fleste nok kan nikke genkendende til, så er de klart mest eftertragtede sommerhuse dem, der er placeret tæt ved vandet. Derfor er det faktisk svært at komme med nogle konkrete attraktive områder, hvor folk ønsker at leje et sommerhus om sommeren. Uanset hvor i landet man befinder sig, er man sjældent langt fra kysten. Områder der dog særlig har været attraktive de sidste par år, er især i Vestjylland, Sydsjælland, Falster og Nordsjælland. Og her er Odsherred ingen undtagelse.

Med mange sommerhuse placeret tæt ved vandet i Odsherred, er det helt naturligt et attraktivt område for udlejning af sommerhuse om sommeren. At have et sommerhus i Odsherred har vist sig at være en god forretning for mange lokale gennem de sidste par år. Med usædvanligt varme somre i Danmark både i 2018 og i 2019, har det for mange sommerhusejere generelt været nemmere at udleje deres huse til turister.

Særlige steder tiltrækker mange turister

Odsherreds måske bedste og mest attraktive sommerdestination for sommerhuslejere, er Rørvig. Den hyggelige sommerhus- og havne by ligger lige ud til Isefjord. Havnemiljøet med gode restauranter kombineret med de attraktive placeringer for sommerhusene gør dette til en oplagt destination for turister.

Også Lumsås er et attraktivt område for turister og sommerhuslejere. Den lille landsby er kendt for dens unikke placering ud til Sejerø Bugt på den ene side, og Hesselø Bugt på den anden side. Landsbyens unikke historie og gamle bygninger, møller og kroer gør den til et af de hyggeligste steder at leje et sommerhus i en uge, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *