ødelagt smartphone til reparation

Smartphone reparatører udvider serviceydelser

I dag er reparatør-markedet presset. For at være konkurrencedygtig, skal man følge markedets trends og vigtigst af alt kundernes smartphone-rejse. Hvor man førhen kaldte Danmark for ’’Apple-land’’, har danskerne skiftet favorit-iPhonen ud med andre mærker. Dette stiller naturligvis også højere krav til reparatørerne i landet, og for netop at være konkurrencedygtig har ét af Danmarks eneste autoriseret reparatører udvidet serviceydelserne, og imødekommet danskernes smartphone-rejse.

StayOnline.dk startede ud med at reparere Apple-produkter som den populære iPhone, Macs, iPads, Apple Watch med mere. I dag har udvidet horisonten og er blevet autoriseret reparatører af de populære mærker Samsung og Huawei.

StayOnline.dk er en autoriseret reparatør af Apple-produkter. De har værksteder beliggende i henholdsvis København og Aalborg.

StayOnline startede ud i 2017 og har i dag vokset sig store. De så et hul i markedet og valgte at slå til. Denne chance har vist sig at have båret frugt, for i dag har de værksteder over hele landet og har sågar udvidet serviceydelserne så de kan henvende sig til en større gruppe kunder.

Samsung og Huawei sidder tungt efterhånden på smartphone-markedet, og i Danmark alene er de to aktører ansvarlige for minimum halvdelen af smartphone-salget. Dette gør også at hvis man som virksomhed kun reparere det ene mærke, er der potentiale for at miste mange kunder, da man i dag har en tendens til at skifte mærke, især hvis pengene er små er det efterhånden fristende for en iPhone-entusiast at skifte over til en Huawei eller Samsung. Dette stiller naturligvis høje krav til værkstederne.

Huawei alene står for en markedsandel på hele 23 procent i Danmark, og det betyder naturligvis at hver femte dansker ejer en Huawei i dag. Det vil så også sige at det rent faktisk er rigtig mange smartphones der potentielt har brug for mindst én reparation. Huawei er blevet så populær at det har vippet Samsung af pinden og er nu andenstørste aktør på smartphone-markedet i Danmark.

De største aktører på smartphone-markedet er Apple, Samsung og Huawei, og her giver det helt sikkert god mening at henvende sig mod alle tre mærker og tilbyde autoriseret reparationer på alle tre brands. Dette gør at man kan dække hele markedet og servicere alle.

Med dette tiltag kan det siges at StayOnline dækker hele markedet og gør sig synlig for alle smartphone-ejere og ikke kun Apples.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *