Sådan vælger du det rigtige havehegn

Når den danske sommer er bedst, så er den noget af det mest fantastiske. Med en god dansk sommer kan mange danskere foretrække at bliver herhjemme fremfor at søge mod udlandet. Men en god sommer er ikke bedre end de rammer, man skal tilbringe dem i. Derfor er det vigtigt, at din have er helt perfekt til sommerens varme og sene aftener. Noget af det vigtigste i den perfekte have er det rette hegn. Her er nogle ting, du skal tænke over, når du skal finde det rette hegn til din have: 

Højden på hegnet 

Når du skal finde det perfekte haveheng til din have, er det vigtigt at tænke over højden på hegnet. Når du sidder i din have og nyder den danske sommer, ønsker du helt sikkert at kunne være i fred for naboer, genboer og andre forbipasserende. Derfor skal du tænke over, hvor højt dit havehegn skal være.  

Hegnets højde skal naturligvis ikke være så højt, at det skygger for eventuel aftensol eller lignende. Men det skal omvendt heller ikke være så lavt, at alle og enhver kan kigge ind hele dagen, når du sidder med familien i haven.  

Typen af hegn 

Når du har besluttet dig for den rette højde på dit hegn, skal der findes den rette type. Et hegn, der dækker det meste af din have, kommer naturligvis til at være meget iøjnefaldende og synligt, hvilket gør det ekstremt vigtigt at vælge det rette hegn, altså den rette type hegn, og den rette farve. 

Der findes i dag ufatteligt mange forskellige hegntyper, og det er derfor vigtigt, at du virkelig overvejer grundigt hvilken type og farve på hegnet, der er den rette. 

Søg inspiration 

Selvom havehegn er et helt univers for sig selv, så er det heldigvis en masse inspiration at hente rundtomkring på nettet. Der er dygtige webshops, som er klar til at hjælpe, mange billeder og folk der generelt deler deres havehegn og hegnløsninger både på Facebook, Instagram og Pinterest.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *