Kontorrengøring i Odsherred

Kontorrengøring er vigtigere end nogensinde før. Vi er netop i en global pandemi, hvor hygiejne og rengøring er en af de vigtigste og bedste måder at holde virus og andre bakterier nede på kontoret. Derfor kan det klart anbefales at få professionel hjælp, når det kommer til rengøring på kontoret.

Flere virksomheder tilbyder kontorrengøring i Odsherred kommune. Der findes flere former, hvorpå man kan få hjælp til rengøringen på kontoret.

Hvis virksomheden har adresse og kontor i et kontorhotel, så vil der typisk være tilknyttet et fast rengøringsfirma, der kommer og hjælper flere af virksomhederne på adressen med rengøringen. Ved at hyre dette firma til at komme til at rengøre jeres konto, kan I i det fleste tilfælde få en økonomisk besparelse, da de i forvejen er på adressen.

Hvis I er en større virksomhed, så kan I lave en aftale med en virksomhed, der fast kommer for at hjælpe jer med at rengøre kontoret. Dette sker typisk efter almen kontortid, så larmen fra støvsugere ikke generer dem, der arbejder på kontoret.

En af de virksomheder, der hjælper med kontorrengøring hos virksomheder, der har adresse i Odsherred, er BA Service. BA Service er et professionelt vikarbureau med speciale i rengøring. Med en fast aftale med dem vil deres vikarer komme ud på adressen dagligt og klare den daglige rengøring på kontoret.

Dette dækker over:

  • Støvsugninger hele gulvarealet
  • Rengøring af alle skriveborde
  • Tørre støv af på alle synlige overflader på fællesarealer, kontorarealer og i mødelokaler

Derfor skal I rengøre kontoret

Kontorrengøringen er en vigtig del af virksomhedens drift for at sikre en fast arbejdsglæde hos medarbejderne. Samtidig vil en jævnlig og fast rengøring medføre færre sygedage hos medarbejdere, da man naturligvis sikre et mere renligt arbejdsmiljø og holder baktier nede på kontoret.

Udover minimeringen af baktier på kontoret, så vil daglig rengøring af sikre generel renere luft, som over en længere periode, bevist, kan øge effektivteten på arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *