Antik opkøb

Hvad kan du gøre med din antikviteter?

Møbler, genstande og objekter har det samme tilfælles som med bygninger, nemlig at de fortæller en historie. En historisk fortælling om den pågældende tidsperiodes mode og stil.

Det er dog ikke alle der deler den helt samme begejstring for historie, hvilket der kan være forskellige årsager til. For nogle personer kan det minde dem om en tid, som de ikke var særlig begejstret for. For nogle andre kan det være, at de ikke finder deres antikviteter moderigtige eller overens med deres personlige stil.

Nyt, nyt nyt?

Har du nogle eller mange antikviteter, som du eventuelt ikke ønsker at beholde, findes der en række muligheder, som du kan gøre brug af. Mulighederne varierer og afhænger af tid såvel som egen indsats, men er overordnet meget mere fordelagtige, end hvis du valgte at smide dine antikviteter ud.

Egen salg

Den ene mulighed er, at du kan sælge dine antikviteter på auktionsmarkeder, online platforme, loppemarkeder med mere. Denne løsning forudsætter dog, hvis du skal have så meget som muligt værdi af dine salg, kræver det at du skal have indsigt i de pågældende antikviteters marked. Dette indebærer prishistorik, kvalitet, stand, mærker mv. Dette sætter endvidere også krav til tid og ressourcer på at uddanne og gøre sig klog på dem.

Du kan her prøve at sælge dine antikviteter på nationale, men også internationale platform, for at forbedre mulighederne på salg.

Salg til opkøbere

En anden mulighed som kræver en noget mindre indsats, er at finde særlige forretninger der laver opkøb af antikviteter. Der kan her være mange forskellige typer forretninger, hvor eksempler kan blandt andet være genbrugsbutikker, antikforretninger, forhandlere, museer (afhængig af den enkelte genstand). Det kan her være strategisk at undersøge de forskellige opkøbere, men også din antikviteter, for at være sikret en bedre handelsposition.

Give dem videre

En tredje mulighed kan være at give eller måske sælge dine antikviteter til venner eller bekendte. Denne løsning indebærer dog mindre økonomisk gevinst, men du kan til gengæld give andre glæde af dine antikviteter og et lidt bedre liv.

Afhængigt af, hvad du vælger at gøre med dine antikviteter, kan det altid anbefales at undersøge dem og uddanne sig på dem, hvis du ønsker en fortjeneste på dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *