Gode grunde til at få regnskabshjælp

Som selvstændig er det vigtigt at være i stand til at holde fokus. Fokus handler i stor udstrækning om at vælge de rette ting til, men i aller højeste grad også om at vælge de rette ting fra. Derfor er det blevet meget almindeligt blandt selvstændige at outsource forskellige dele af virksomhedens drift og vedligeholdelse. Her er især regnskabsstyring et populært led at outsource. Når det kommer til regnskabshjælp, er meget normalt at vælge at spørge nogle til råds, som har mere erfaring, viden og lyst til at varetage disse tunge opgaver. Hvis man som selvstændig ønsker at søge regnskabshjælp og derved blive aflastet for ikke-værdiskabende opgaver i din virksomhed, så er der nogle faktorer, der er vigtige at have med i overvejelserne.

Fysisk kontakt

Regnskabsfunktionen er vigtig i enhver virksomhed, så det er også vigtigt, at hvis du vælger at outsource denne, at du vælger nogle, du kan mødes med fysisk. Derfor kan det være godt at overveje nogle i lokalområdet eller omegn. I forhold til Odsherred ville det give mening at vælge nogle, der beskæftiger sig i det nordlige dele af Sjælland.

Erfaring

Regnskaber og regnskabsstyring er som sagt et relativt tungt fag, som kræver meget erfaring, indsigt og lyst til at beskæftige sig med. Hvis du ønsker at finde en virksomhed, der kan hjælpe dig med din regnskabsstyring, vil det give god mening at kigge på deres erfaring som det første. Det er som i alle andre fag og industrier, jo mere erfaring man har, jo mere kompetent er man til at udføre sit arbejde-

Priser

Priser er ikke alt, når det kommer så vigtig en del af din virksomhed. Selv noget der syner dyrt kan være godt givet ud. Det kan nemlig være rigtig dyrt at lave fejl i virksomhedens regnskaber. Så man skal måske ikke bare vælge den billigste, men den dyreste er muligvis heller ikke det bedste match. Det dyreste er ofte en revisor, hvilket slet ikke er nødvendigt for mange virksomheder. For mange virksomheder kan en bogholder klare de fleste opgaver og oftest til en billigere pris end en revisor. Overvej, om din virksomhed måske skulle investere i en bogholder fremfor en revisor.

Det kan måske virke uoverskueligt og unødvendigt pludselig at skulle outsource en så intern post som virksomhedens økonomi, men det betyder ikke, at det ikke kan være fordelagtigt. Du får mere tid til at  beskæftige dig med direkte værdiskabende aktiviteter for din virksomhed såsom forretningsudvikling og slag , hvis du outsource andre dele af din virksomhed, hvor dine kompetencer og tid måske ikke er brugt godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *