Fuldkommen Automatisk Bogføring: Genvind din virksomhedsøkonomi

Regnskab og bogføring er en essentiel del af at drive virksomhed, særligt hvis man skal være succesfuld. Det kræver god økonomisk forståelse og overblik over ens indtægter og udgifter, ikke kun for virksomhedens overlevelse men også for at vækste. Bogføring er således en af de faste omkostninger tilknyttet drift af virksomhed. Det kan dog også være en meget tidskrævende og kringlet proces.

Tilbage på sporet

Du kan dog heldigvis nemt komme tilbage på sporet og genvinde dit økonomisk overblik med et regnskabsprogram. Disse såkaldte programmer har til formål at mindske byrden og tiden brugt på at udføre regnskab ved hjælp af automatisering processer. Du kan således bruge din tid på mere værdiskabende aktiviteter så som dit produkt og kunder.

Der findes dog en del forskellige regnskabsprogrammer, men er du iværksætter eller selvstændig, så vil Dinero være svaret for dig. Deres regnskabsprogram er online og særligt lavet til nyopstartet virksomheder uden særlige behov, men som har brug for de basale regnskabsfunktioner.

Udvid automatisering til et økonomisystem

En anden hjørnesten og livline til din forretning er de betalingsløsninger du anvender til at modtage kunders betalinger. Driver du en digital forretning eller webshop vil du være bekendt med at du skal have en online betalingsplatform. Platformen er din digitale betalingsterminal og fungerer som en kortlæser, der sender data videre til dem, der skal godkende selve betalingen så som en bank.

Stripe er her en komplet betalingsplatform der gør det muligt at modtage kredit- og betalingskort i din online forretning. Det smarte ved Stripe er at man kan opsætte platformen til automatisk at klare abonnementer, opkrævninger og enkelte fakturaer. Herudover kan du integrere det med Dineros regnskabsprogram så du får et fuldt automatiseret økonomisystem. Du kan således sparer mange timer på bogføringen og regnskab ved at integrere begge løsninger, så du kan bruge din tid og kræfter på værdiskabende aktiviteter. Det kan dog altid anbefales at søge professionel hjælp med integrationen af begge løsninger, hvis man ikke er teknisk stærk eller velbefindende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *