Eventsbureauer bevæger sig ud på internationale vande

Danske eventbureaus bliver mere og mere populære blandt udenlandske investorer. Man har set og mærket en stigende interesse især fra byer som det moderne Dubai. Dansk design, æstetik og kvalitet er noget man efterhånden forbinder Danmark med og dette går igennem på tværs af brancherne.

Danske virksomheder brander sig selv på design, æstetik og god service, og dette har og er også kendetegnet for Copenhagen Event Bureau. Deres successhistorie har taget dem til Dubai, hvor interessen for hvad de laver og kvaliteten og værdien af deres arbejde er stor.

Man har hævet standarden og tilføjet danskheden til de events man har fået lov til at holde i den arabiske by.

Copenhagen Event Company har tidligere afholdt store events og konferencer i andre lande heriblandt Danmark, hvor man har haft nogle meget store kunder.

I Dubai har man ligeledes fået kunder i den store skala, og er dermed blevet kendt som eventbureauet som er professionelt dygtige til de store events.

PR og Marketing er også noget man gør meget ud af i steder som Dubai. Her ser man flere og flere virksomheder lave store PR-stunts i jagten på kunder, og her har Copenhagen Event Company også kunne prale af at have været med og arrangeret nogle flotte stunts.

Danske eventbureaus får efterhånden meget opmærksomhed især fra steder som Dubai, og dette skyldes udelukkende professionalisme og hårdt arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *