infrastruktur odsherred danmark

Bedre infrastruktur giver flere kunder

Gode transportmuligheder fra Odsherred gør det nemt at komme til København

I mange år har mange borgere haft svært ved at komme ind til storbyerne grundet ringe transportmuligheder. Især i de mindre byer har det været udfordrende at komme ind til for eksempel København.

Det er der nu gjort op med og mulighederne har forbedret sig markant. En bedre infrastruktur har gjort det nemmere at tage på arbejde, handle, gå på universitet og sågar tage til kiropraktor i København.

Den kollektive er også blevet forbedret markant og forbindelser til de store byer som for eksempel Nykøbing Falster.

Det moderne samfund kræver bedre transportmuligheder. Globaliseringen er kommet langt, men for at kunne kalde sig verdensborgere skal der ligeledes ligges penge og kræfter i infrastrukturen og den kollektive trafik.

Odsherred er beliggende i den nordvestligste del af Sjælland, som også bliver kaldt Nordvestsjælland.

Odsherred er efterhånden også en vigtig by i forhold til iværksætteri og selvstændige. Flere og flere vælger at starte op i Odsherred. Dette skaber arbejdspladser. Disse arbejdspladser bliver ofte udfyldt af borgere fra storbyerne. Mange store virksomheder har også hovedkontorer her. Virksomheder såsom Lundbeck i Lumsås, NKT Cables i Asnæs, Stelton i Fårevejle m.fl.

Derudover har området mange service- og detailvirksomheder.

Alt dette sætter store krav til den kollektive trafik. Hvis man ikke kan komme frem og tilbage på en fornuftig måde, vil byer som Odsherred højst sandsynligt blive valgt fra af mange arbejdstagere.

En fornuftig infrastruktur giver også den fordel at borgere i Odsherred har mulighed for at vælge bredere når det gælder services og handlemuligheder.  

De offentlige trafikmuligheder i byerne der omkredser storbyerne har tit og ofte været til debat. Især på grund af de dårlige muligheder der er for folk i ydrekommunerne. Der vokser flere og flere unge op som kræver uddannelse, og siden uddannelsesmulighederne er sparsomme mange steder, skal den kollektive trafik være i verdensklasse. Derudover skal alle iværksætterne også tages i betragtning, da de fylder samfundsbilledet mere og mere. Her kræves der også en bedre infrastruktur så de kan skabe arbejdspladser og indhente arbejdskraft fra storbyerne.

Infrastrukturen er blevet markant bedre siden 70’erne, dog er der plads til forbedring hvis det moderne samfund skal bistå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *